Ompas siitä paljon aikaa kun tänne on jotain tullut kirjoiteltua. Lennu laidunsi kesän Pimun kanssa Unajassa Sirpan luona ja ruoan loputtua Lennu muutti Eurajoelle Mattilan Ratsutilalle. Hyvin on tamma kotiutunut uusiin maisemiin.

Nyt on yritetty saada laidunkilot karistettua ja olempa ollut muutaman kerran ihan (yksityisesti)tunnillakin ja saanut jokusen kerran selkään vähän taitavamman ratsastajan ja alan olla vakuuttunut siitä että Lennu osaa kävellä ihan yhtä rauhallisesti kuin muutkin ja ravikin löytyy. :-) Jopa pitkin ohjin kävely onnistuu! Eli Lennu osaa kunhan selässä tehdään oikeita asioita. Ainut vaan että Lennu oppii ja tajuaa asioita nopeammin kuin minä..

Uusi satula jouduttiin jälleen kerran hankkimaan ja löydettiin mittatilauksena englannissa teetetty koulusatula joka on just passeli Lennun selkään ja emännän ahterikin mahtuu satulaan.. ;-)

Laitetaas nyt kerrankin tällainen ihan kunnon sivukuva kun tuli satulan hankintaa varten otettua. Kuva on otettu muutama viikko laitumelta tulon jälkeen ja on tuota mahaa vielä ihan riittävästi..

 

Poni ja 'kesäreppu'