Jouluun on enää 3 yötä eikä yhtään tunnu siltä.:-/ Tulis edes pari senttiä lunta, enempää ei mun puolestani tarvitse tulla. Täytyy tehdä talvi edes näihin blogin ulkoasuihin.:-) Hieno pohja löytyi Bluen valikoimista.
Hevosilla on kaikki hyvin. Lennu voi normaalisti eikä varsomisen jälkeisistä ongelmista ole tietoakaan. Nyt on jo alkanut karvakin kiiltää eli ruoan imeytyminenkin on jo normaalia. Liikuttamiset on ollut viime aikoina hieman retuperällä mutta eikös tässä taas ehditä. Pimu taitaa nauttia että saa pääasiassa tarhailla ja syödä. On niillä kävelemässä käyty ja minä kipusin Lennun selkään kun Heli ajoi Pimua. Katri on tainnut viimeksi ehtiä marraskuun alkupuolella ja silloin ravi näytti hetkittäin jo loistavalta.

2163696.jpg

Iiris tarhailee 2 muun varsan ja Monan kanssa. Välillä on semmosta menoa että oksat pois. Pari viikkoa sitten mitattiin ja säkäkorkeutta on n.130cm ja takaa n.135cm. Iiris on kasvattanut niin paksun talvikarvan että sillä tarkenis Siperiassakin... Jalat on todella vaaleat, siis silloin kun eivät ole kuraiset, ettei näy enää minkäänlaisia sukan rajoja, mahtaako enää edes tulla näkyviin.

2163725.jpg