On jäänyt kokonaan laittamatta laskiaistiistain kuvat kun käytiin kokeilemassa Pimun hermoja.. Keli oli kyllä jo todella loskainen ja hieman vettäkin sateli mutta tällainen tämä talvi nyt sitten on.

Sami kokeili ensin hieman kuskin paikkaa mutta Samin ajopeli näkyy tuossa takana..1282193.jpg

Pimun korvat tukittiin hiukan tavallista enemmän vaikka tarkoituksena olikin kokeilla miten Pimu reagoi ylimääräisiin rahinoihin ja kahinoihin. Jossain vaiheessa pitäisi saada reki perään vaikka tänä talvena se tuskin onnistuu...                   1282218.jpg

Ja sitten eikun menoksi!:-) Ensin mentiin laitumelle kokeilemaan ja Pimuhan meni niin kuin mitään ihmeellistä ei perässä olisikaan. Ehkä pitäisi jo pikku hiljaa uskoa että kaikki käy eikä muistella parin vuoden takaista käytöstä..  1282241.jpg

Hienosti sujuu.                1282259.jpg

Ja sitten käytiin tiellä että saatiin lisää rahinaa, ei ongelmia.1282272.jpg

Kivaa oli!                           1282283.jpg

Eilen käytiin katsomassa Apassionataa. Siitä muutama kuva ja juttua koiruksien blogissa. Ennen minun Apassionataan lähtöä Samilla oli tunti Luvialla ja Sami sai alleen toisen uusista poneista eli Picobellon. Sami tykkäsi ja minunkin mielestäni poni vaikutti oikein kivalta. Täytyy muistaa ottaa ensi kerralla kamera mukaan että saadaan ponista kuva.

Toivottavasti ensi viikolla olisi hiukan parempia ilmoja että saatais Lennustakin muutama uusi kuva vaikka samanlaiselta pulleroltahan tuo näyttää..;-)